Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

ΣΧΙΣΤΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ: 11 μήνες μετά αταυτοποίητη σόρος από το Μάτι .



Η γυναίκα, τα στοιχεία της οποία παραμένουν άγνωστα βρέθηκε άπο άνδρες του λιμενικού και όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση ήταν πνιγμένη και όχι καμένη.




ΒΙΝΤΕΟ OPEN TV:   https://www.youtube.com/watch?v=9CsXYPeXZZ0


Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

African cemetery το Κερατσίνι και προσβολή του νεκρού.

Ακόμα και σε εμπόλεμες ζώνες οι αντιμαχόμενες δυνάμεις κάνουν κάποιες μέρες ανακωχή για να δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό στους νεκρούς τους.

Το βίντεο είναι πταίσμα.
Όσοι επισκέπτονται το συγκεκριμένο νεκροταφείο Κερατσινίου,για να αποτίσουν φόρο τιμής στα αγαπημένα τους πρόσωπα,καταλαβαίνουν πολύ καλά τι γράφω....

Βρώμα,μπόχα,μπάζα,σακούλες με υπολείμματα τάφων,ανύπαρκτοι χώροι αδιάλυτων και παρατημένα δεκάδες σκυλιά(άγρια και μη)... Πρέπει να περάσεις πάνω από αρκετά πτώματα για να βρεις τον άνθρωπο σου.
Το "νεκροταφείο" πιο πολύ για χωματερή και χώρος αδέσποτων μοιάζει πλέον.
Ίσως κάποιες φορές να θυμίζει και ρινγκ για το ποιά ομάδα θα αναλάβει να ανάβει τα καντήλια στους νέους τάφους.


Δείτε αναλυτικά την κατάσταση στο νεκροταφείο του Σχιστού στο παρακάτω βίντεο:
Πολιτεία ανύπαρκτη, εμπλεκόμενοι Δήμοι επίσης, εκκλησία;;; άστο.....
Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια και δεν είναι κάτι νέο, είναι και ένα μέτρο πίεσης να σε αναγκάζουν να αφήνεις τον νεκρό σου παραπάνω από την 3ετία έτσι ώστε να οικονομάει η παρέα.Η ταρίφα ανά έτος γνωστή...ανάλογα που είναι ο τάφος.Στην ακριβή ζώνη και πρώτο τραπέζι? Ή ψηλά μετά τον πρώτο διάδρομο/στενό όπου εκεί η ταρίφα είναι χαμηλότερη.  Business is business για τα τρωκτικά. 
Και εδώ τίθεται το ερώτημα γιατί να είναι 3ετία μιας και όλοι ξέρουν εδώ και χρόνια ποια είναι η κατάσταση, ότι η χημεία,η ραδιενέργεια και οι τοξίνες ναι μεν σκοτώνουν αλλά δεν λιώνουν το σώμα. Οι γεωπόνοι(άν έχετε) εκεί στον Δήμο δεν σας έχουν εξηγήσει χώμα;;; Σαφώς και έπρεπε να έχουν αλλάξει τον νόμο περί 3ετίας....και να έχει γίνει τουλάχιστον 4ετία.
Άσε που απαγορεύεται βάσει νόμου η κράτηση της σορού σε χώρο διαφορετικό από το χώρο αδιάλυτων. Ακόμα και οι χώροι αδιάλυτων είναι τριτοκοσμικοί στο νεκροταφείο του Κερατσινίου. 
Δεν τους νοιάζει απολύτως τίποτα.....
Προφανώς ο Δήμαρχος μας θα ήταν πρώτη μούρη στα κανάλια αν έσπαγε κανένα τζάμι σε τζαμί ή σε αποτεφρωτήριο....και ο νοών νοείτω.